Hundtass – ett företag med människans bästa vän i fokus

Hunden är människans bästa vän och som sådan är det få hundar som inte tar chansen att få hoppa upp och sova på soffan när matte eller husse tittar bort en stund. Vare sig din hund sover i soffan, sängen eller på golvet förtjänar han eller hon en skön bädd för vila. En bekväm och trygg plats att sova på är nämligen nyckeln till en lycklig hund och därför också en viktig investering för de allra flesta hundägare.

Den första produkten blev därmed en minimalistisk hundbädd som är enkel att använda och framförallt lätt att hålla ren. Helt enkelt en hundkorg som alla vill ha i sin ägo och som håller under många år av användande och lek.

Fler produkter skapas

Denna utvecklades sedan till att göra hundkorgar av samma typ av material som man använder i soffor – en älskad favorit som ger hunden möjlighet att mysa ned sig för att vila en stund.

I designprocessen användes den välkända Martindale-skalan. Tygets slitstyrka enligt denna skala är upp till över 100 000, medan det rekommenderade värdet för sofftyg som används i allmänna utrymmen är 50 000. Hundkorgarna har utformats för att vara hållbara genom att minimera antalet sömmar och sy en separat ficka för dragkedjan. Alla Hundtass tygbäddar kan tvättas i maskin och passar också väl in med den skandinaviska dekoren.

Hundtass säljs över hela världen

Idag tillverkas Hundtass produkter av högsta kvalitet i Estland och skeppas sedan till nöjda kunder över hela världen. Allt för att såväl ägare som härliga hundar ska få möjlighet att skapa ett hem där hund och matte eller husse kan njuta av livet sida vid sida, tillsammans i ett hem för både människa och hund. Välkommen att handla din hundkorg eller höra av dig till oss för frågor, redan idag.

  • Inga produkter i varukorgen.