www.hundtass.se
Hem | Om oss | Länkar | Kontakta oss |
© Anne-Christine Stareborn


Fleet Wood Mac's
Emac (Max)

Vita Herdens Kosmos (Ike)


Galleri


In memoria

Båthusets Laban

Mina Schäfrar

 

Mina Schäfrar - en tillbaka blick

Elit (Leo)

Min första egna hund köpte jag 1984. Han var en svart schäfer som lyssnade till namnet Leo. En härlig hund med mycket liv och glädje. Han älskade vatten. Leo hoppade från bryggor, båtar och stenar rakt ut i vattnet utan rädsla. Tyvärr gick han bort endast 6,5 år.

Attack (Ajax)

Leo fick en kompis vid namn Ajax. Ajax var en långhårig schäfer från Osby. En mjuk och lyhörd schäfer. Med denna hund tränade jag mycket nere i Torsås BK, Kalmar län. Precis när vi skulle komma igång och tävla blev han sjuk. Tyvärr fick han avsluta sina dagar för tidigt.

Boss

Men innan jag hade skaffat en bror till Ajax vid namnet Boss. Boss en vacker hund. Men tyvärr tog cancern honom allt för tidigt.

Asais Irax (Rex)

1996 juli månad besökte jag Kenneln Asais, Osby. Jag hade blivit informerad om att de inte hade några valpar just då. Så jag var där endast för att titta på en tik som skulle valpa senare. Under samtalet med Alva Asais kom det fram att de hade fått återbud på en såld valp. Så de gick och hämtade en otroligt söt valp, Asais Irax. En grå långhårig schäfer. Han fick namnet Rex. Vi fick många härliga år tillsammans. En härlig familjehund. Jag saknar honom otroligt mycket. Den 5 februari 2004 gick han bort.

Max ike
Elit (Leo)

Leo & Ajax

Asais Irax (Rex)

Boss